Lid worden?

Wil je ook graag basketballen en je bent 8 jaar of ouder? Kom dan trainen en/of spelen bij The Challengers!

De trainingsdagen zijn op dinsdag en donderdag. De jongste jeugd begint rond 16.30 uur, de senioren trainen in de avond. Locatie Fanny Blankers Koenhal. Kom gerust een paar keer met ons meetrainen. Voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar kan er getraind worden in Nieuw Vennep, sportzaal Sandestein, op woensdag van 17.00 - 18.00 uur of op donderdag van 16.30 - 17.30 uur in de FBK-hal te Hoofddorp. Voor € 30,-- kan er een strippenkaart gekocht worden en kan uw kind 10 keer meedoen met de Basketball'sCool trainingen.

Op dit moment telt onze club circa 130 leden en spelen we met 11 teams in de competitie. Je hoeft geen competitie te spelen, je kunt ook trainend lid worden. Basketballen, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons op de eerste plaats. Binnen onze vereniging kent iedereen elkaar en dat maakt het basketballen extra leuk.
Ieder jaar organiseren we aan het eind van het seizoen een gezellig mix-toernooi en tussendoor worden overwinningen gevierd en nederlagen nabesproken in de bar van onze thuishal (Partyzaal De Wissel).

Als je wedstrijden speelt, heb je ook verplichtingen. Bij iedere wedstrijd zijn 2 scheidsrechters en 2 juryleden nodig. Dit betekent dat je per toerbeurt (over het algemeen voor of na je eigen thuiswedstrijd) wordt ingezet om de score of de tijd bij te houden. Vanaf 14 jaar ben je verplicht om een scheidsrechterscursus te volgen en wedstrijden te fluiten.

Lees de pagina contributie voor de kosten van een lidmaatschap bij The Challengers.

Als je vragen hebt kun je na 18.00 uur bellen naar 023-5637681 of 06-28443907 of stuur een mail naar secretaris, Willem Berkhout.

Aanmeldingsformulier seizoen 2018-2019: aanmelden bij de club doe je bij de secretaris, met dit formulier.